IM-VEGAN_edited.jpg
ASC-banner webb.png

Om NORDBO

NORDBO är ett svenskt varumärke vars filosofi bygger på två grundpelare: klinisk dokumentation och hållbarhet. Vi gillar att kombinera tradition med innovation - att ta fram klassiska kosttillskott på nya, bättre sätt. Som vår fiskolja som är miljömärkt och tillverkad av 100% svinn. 
Med studier i ryggen tar vi fram nya och innovativa produkter och förbättrar klassiker. Effektiva kosttillskott med respekt för planet.

NORDBO grundades 2019 i Malmö, av ett par skåningar som har mage att kalla sig nordbor. Men zoomar man ut på världskartan är det ju det vi är, trots provocerande milda vintrar.

Namnet valdes för att vi vill att varumärket återspeglar några av de värden som kommit att förknippas med Norden: medvetenhet, hållbarhet och kvalitet. 
 

Produkterna i NORDBO har kliniska studier bakom sig. Vi delar gärna med oss av dessa. Kontakta oss för att ta del av underlagen.

Alla råvaror utvärderas noggrant ur både ett kvalitativt och miljömässigt perspektiv. Samtliga produkter är certifierade på något sätt och tillverkade enligt GMP.